Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip

Zašto RaceChip nadmašuje ECU prepravke

Postavi & Vozi u 10 minuta

RaceChip

Jednostavna uradi sam instalacija u roku od 10 min. Nisu potrebna mehanička znanja ili posebni alati. RaceChip radi odmah van kutije.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Jednostavna Instalacija

Remapiranje

Postupak prepravljanja posla zahteva mnogo vremena i može dovesti do oštećenja ECU-a ako se izvrši pogrešno.

Sve rezerve snage aktivirane

RaceChip

Koristi softver za postizanje najboljih performansi hardvera (motora). RaceChip pametno i efikasno koristi rezerve snage i ne može ih nadmašiti rezultatom remapiranja u većini slučajeva.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Rezerve Snage

Remapiranje

Takođe ograničena rezervama snage, ako je trajnost važna. Poboljšanja snage za 40% su dvorci u zraku bez izmene komponenti ili dugoročno štete vašem automobilu.

Fino podešavanje i nakon instalacije

RaceChip

RaceChip je programiran posebno za vaš motor. Povrh toga, po potrebi možete precizno podesiti postavke nakon ugradnje (npr. vaše specifične verzije motora).

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Fino Podešavanje

Remapiranje

Remapovi mogu (ali ne moraju) uzeti u obzir standardne fabričke varijacije modela. Iako su nakon ugradnje postavljeni i kasnije se ne mogu prilagoditi vašim individualnim potrebama.

Dva sistema zaštite motora

RaceChip

Mehanizmi zaštite proizvođača ostaju funkcionalni, plus dodatni RaceChip sistem zaštite motora. To osigurava maksimalnu sigurnost i dugovečnost vašeg automobila.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Zaštita Motora

Remapiranje

Mehanizmi zaštite proizvođača mogu se prebrisati. To npr. dovodi do toga da vaš motor više ne otkriva pregravanje ili preveliki pritisak. Habanje se povećava iznad prihvatljivog nivoa.

Sigurna garancija motora

RaceChip

RaceChip proizvodi sadrže garanciju motora do dve godine, koja pokriva sve relevantne komponente motora. Štaviše, hardver proizvođača motora ostaje nepromenjen.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Garancija Motora

Remapiranje

Ponovno uklanjanje otkrije se tokom uobičajenog servisa, što definitivno dovodi do gubitka garancije motora proizvođača. Većina remapera ne nudi garanciju na vaš motor.

Jednostavno vraćanje na fabrička podešavanja

RaceChip

Jednostavno uklanjanje u roku od nekoliko minuta (npr. pre servisa) kako biste automobil vratili na fabričke postavke. Naše podešavanje se ne može prebrisati tokom usluge. Može se reprogramirati i preneti u drugi automobil.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Fabrička Podešavanja

Remapiranje

Uklanjanje je teško i ostatće otkriveno (proizvođački ECU broji svaki blic). Štaviše, tokom servisa vašeg automobila može se prebrisati remap.

RaceChip: Složena tehnologija. Jednostavna instalacija.

Uključite se u svoj motor kako biste oslobodili rezerve snage

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Jednostavna Instalacija

RaceChip Postavi & Vozi sistem: Chip Tuning smešten je između kontrola i senzora motora. Za ovaj lak proces postavljanja nisu potrebna posebna znanja ili alati.

Za razliku od konvencionalnih Chip Tuning-a, RaceChip je inteligentna višekanalna kutija koja radi poput mini računara ili „dodataka ECU-a“ i menja različite elektronske senzorske signale u stvarnom vremenu.

Bolja ekonomičnost goriva

Uštedite novac i prirodne resurse

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Ekonomičnost

Uz RaceChip ne morate birati između boljih performansi ili manje potrošnje goriva. RaceChip omogućava vam oboje. Uz odgovarajuće vozačke navike možete smanjiti potrošnju goriva do 20% kada koristite RaceChip.

Pored toga što povećava efikasnost ubrizgavanja goriva, RaceChip povećava raspoloživi obrtni moment, koji omogućava raniju promenu stepena prenosa i ukupno manje prebacivanja. To smanjuje potrošnju goriva u vašem automobilu. Za razliku od remapa, RaceChip ne može lažirati broj l/100km prikazan u automobilu.

RaceChip se proizvodi u Nemačkoj i testira na autoputu

Nemački automobili se smatraju najboljim na svetu. Vodeća kompanija za Chip Tuning potiče iz Nemačke: danas se RaceChip proizvodi koriste u više od 135 zemalja. Preko 500.000 zadovoljnih kupaca uživa u više snage, boljem ubrzanju i sofisticiranim performansama u vožnji.

RaceChip proizvodi su u potpunosti razvijeni i proizvedeni u Nemačkoj i obimno su testirani.

Nova RaceChip aplikacija: Redefinisanje Chip Tuning-a

Personalizovano podešavanje motora na dlanu

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Chip Tuning Aplikacija
Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Aplikacija

Kao lider u inovacijama na polju Chip Tuning-a, RaceChip je razvio aplikaciju za pametne telefone koja vam omogućava da komunicirate putem Bluetooth-a sa svojim Chip-om za performanse. Možete prelaziti između tri nivoa performansi, koji su posebno prilagođeni vašem motoru: Efficiency, Sport i Race. Integrisani tajmer zagravanja omogućava vam postavljanje faze zagravanja za vaš motor pre nego što pustite Chip Tuning. To štiti motor čak i u najhladnijim zimskim noćima.

Softver za podešavanje isporučuje se unapred programiran sa postavkama koje su posebno dizajnirane za vaš automobil. Međutim, ako želite izvršiti precizno podešavanje ovih postavki (npr. Jer snaga standardnih fabričkih modela može varirati +/- 10%), mi možemo prilagoditi postavke za vas - jednostavno ih pružimo kao datoteku za preuzimanje.

Kako biste iskoristili ovu zadivljujuću dodatnu opciju, dodajte kontrolu aplikacijom za samo 50 EUR bilo kojem kompatibilnom RaceChip-u u procesu odabira.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Tuning
Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Služba Za Korisnike

Kontaktirate našu službu za korisnike

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Softver

Prilagođavamo vaše postavke softvera za podešavanje

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Preuzimanje

Preuzimate ih samo jednim klikom

Performance na zahtev

Izaberite između tri nivoa performansi

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Efficency
Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Sport
Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Race
Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Grafikon

Reprezentativni primer koristi izmerene podatke o performansama BMW-a 730d.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Chip Tuning Za Sva Vozila

Nudimo poboljšanje performansi za većinu marki i modela.

Pozovite odmah