Sofisticirana funkcionalnost - jednostavna instalacija

Jednostavan za upotrebu postavi & vozi sistem

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Instalacija
  • Uradi sam u samo nekoliko koraka
  • Nije potrebna iskustvo za instalaciju
  • Nisu potrebni posebni alati
  • Uputstvo za ugradnju na vozilo

Svaki RaceChip proizvod sledi naš plug & play princip, što znači da ga možete sami instalirati u samo nekoliko minuta. Smatramo da čak i složeni i sofisticirani proizvodi trebaju biti što jednostavniji za upotrebu.

Uz narudžbinu ćete dobiti uputstva za instalaciju na vozila. Štaviše, našoj tehničkoj podršci je uvek drago da vam pomogne. Pored štampanih uputstava, nudimo i veliku bazu podataka sa instalacijskim video zapisima. IZABERITE AUTOMOBIL

Vaše vozilo možete vratiti na fabričku konfiguraciju u bilo koje vreme

Ukoliko je u nekom trenutku potrebno

Bez obzira da li se radi o Chip Tuningu ili o poboljšavanju ubrzanja, naši proizvodi se mogu resetovati u bilo kojem trenutku kako bi se vozilo vratilo u fabričku konfiguraciju.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip

Quickly reset to series configuration

Uz proizvod je uključen i slepi čep. Ako želite privremeno resetovati vozilo na fabričku konfiguraciju, modul možete jednostavno zameniti sa slepim čepom. Signal iz upravljačke jedinice motora tada će se direktno preneti.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Fraćanje Na Fabričku Konfiguraciju

Potpuno vraćanje na fabričku konfiguraciju

Ukoliko je potrebno, naše proizvode za Chip Tuning možete u potpunosti ukloniti u samo nekoliko koraka - baš kao i instalacija RaceChip-a, ali obrnutim redosledom (iako smo sigurni da nakon što probate naše proizvode, nećete se hteti razdvajati od njih).

Pozovite odmah