Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip

Do 30% poboljšanja performansi
sa Chip Tuning-om

U vašem automobilu ima više nego što mislite.
Jednostavno. Testirano. Sigurno.

Dobrodošli u drugu ligu.

Otkrijte potpuno novo iskustvo vožnje.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Motor
+30% Do +30% više
snage
IZUZETNO POVLAČENJE
IZ NISKIH OBRTAJA
+30% Do 30% više
obrtnog momenta
BOLJE
UBRZANJE

Više snage, veći obrtni moment, vrhunsko probijanje srednjeg opsega, jača ubrzanja i brži odziv: svideće vam se nove karakteristike što će RaceChip Chip Tuning dati vašem automobilu.

Pristupite rezervama snage automobila. Ugađanje RaceChip-a ne okreće sve do maksimuma - inteligentno optimizuje u granicama vašeg motora.

Izaberite automobil

Konfigurišite svoj paket za optimizaciju automobila sada

Vaš motor ima snagu u rezervi.

Otključajte puni potencijal uz RaceChip Chip Tuning.

Zašto modeli proizvedeni od istog proizvođača sa istom veličinom motora i brojem cilindara imaju različite izlaze snage? Jer često je jedina razlika između snažnijih motora danas elektronika upravljanja motorom. Hardver je isti - to je softver koji pravi razliku.

RaceChip Chip Tuning radi po istom principu.

To znači da možemo maksimalno iskoristiti rezerve snage u vašem motoru i pomoći vam da uživate u performansama snažnijeg automobila uz delić cene koju biste inače platili.

Čak i ako vaš automobil ima fabrički snažan motor, inženjeri će i dalje praviti rezerve kako bi omogućili klimatske uslove i klase goriva širom svijeta. Chip Tuning od strane RaceChip može iskoristiti ove rezerve kako bi vam pružio novo, uzbudljivo iskustvo vožnje u vlastitom automobilu.

Uz poboljšanje performansi od RaceChip-a, automobili često razvijaju više snage od sledećeg modela u kategoriji, uz delić troškova.

Moderni motori i Chip Tuning od RaceChip-a: savršeno podudaranje.

Više snage od gotovo bilo kojeg dizel ili benzinskog motora sa turbo-punjenjem.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Turbo Dizel

Turbo-dizel motor

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Direktno Ubrizgavanje Goriva

Turbo direktno-ubrizgavanje goriva u motor

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Hibrid

Hibridi

Chip Tuning poboljšava radnu snagu prvenstveno elektronskom optimizacijom sistema ubrizgavanja goriva. Prisilna indukcija na benzinskim motorima može biti pomoću superpunjača ili turbopunjača.

Najčešći sistemi dovoda goriva za dizelske motore su Common Rail i Pumpa - Dizna. Naši moduli se bez problema mogu ugraditi u automobile sa dizel-filterima za čestice.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip

Postavi & Izvrši

Ovo je dan za poboljšanje performansi.

Današnji motori se upravljaju elektronskim putem pomoću softvera. RaceChip-ovi dodatni uređaji pristupaju ovom softveru putem posebno razvijenih mini-računara koji su jednako napredni i sofisticirani kao i vrhunski OEM sistemi koje ugrađuju vodeći proizvođači.
To je jedini način na koji RaceChip-ov softver za optimizaciju može da registruje, optimizuje i preusmeri čisti broj uključenih parametara i održi visok kvalitet proizvoda kojem smo posvećeni.

Naši kupci su često zadivljeni time koliko su naši visokotehnološki proizvodi prilagođeni korisnicima. Tehnologija je sofisticirana, ali je instalacija brza i jednostavna. A vozačko iskustvo? Fantastično je.

Napredak kroz visoke tehnologije.

RaceChip je lider na tržištu.

  • Godišnje se proda 100.000 modula
  • Dostupno za 3.000 modela
  • 2.000 prodavaca širom sveta
  • Dostupno u 135 država
  • 1 jedinstveno iskustvo u vožnji
  • 0 kompromisa

Naši visoko specijalizovani inženjeri posvetili su se složenom procesu razvoja Chip Tuning-a koje kontroliše procesor. Zato smo stručnjaci za elektronsko poboljšanje performansi bez obzira na proizvođača. Naši standardi kvaliteta su visoki kao i bilo koji OEM dobavljač.

Zbog toga naši proizvodi prolaze najstrožije testiranje i zato svake godine prodajemo više od 100 000 proizvoda za Chip Tuning i imamo zadovoljne kupce u 135 zemalja širom sveta.

Nudimo poboljšanje performansi za većinu marki i modela.

Chip Tuning za više od 3.000 modela od 60 proizvođača.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Tuning

Pozovite odmah