Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip

Automobili su naša strast


Mi živimo za naše proizvode!

Doživite Chip Tuning iz RaceChip-a

Naš tim razvija jedinstvene proizvode za vas

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Tuning

U 2008, Manuel Götz svoju strast prema automobilima napravio je karijerom: rođen je RaceChip. Od tada, neprekidno rastući tim ljubitelja vozila i inženjera sa strašću rade na razvoju proizvoda i napreduju sa novim inovacijama koje pružaju vama, našem kupcu, najbolje moguće vozačko iskustvo.

Snaga, dinamičnost i inovativnost su naši prioriteti, a uz našu tehnološku stručnost u kombinaciji sa spremnošću da izmamimo nove staze uspeli smo garantovati sofisticirane proizvode i apsolutno zadovoljstvo kupaca.

Svake godine 100.000 novih entuzijasta sa RaceChip-om

Postanite i vi jedan

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Tuning - O nama

U RaceChip-u fokusiramo se na pojedinačne kupce i njihovo zadovoljstvo u vožnji. To je definicija našeg rada. Štaviše, omogućava nam razvoj i proizvodnju jedinstvenih proizvoda.

Broj entuzijastičnih novih vlasnika RaceChip-a svake godine raste, što je za nas najbolja moguća motivacija i nagrada za naš trud. Samo u ovoj godini u našu bazu obožavalaca dodali smo još 100 000 ljubitelja automobila.

Postanite i vi jedan od njih. IZABERITE VOZILO ODMAH

Poboljšavanje performansi za više od 3000 vozila

RaceChip - eksperti za elektronsko poboljšanje performansi

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Tuning - O nama

Nudimo poboljšanja performansi za brojne marke i modele koji su programirani tako da odgovaraju svakom pojedinačnom motoru.

Naš asortiman sadrži ukupno oko 60 proizvođača i preko 3.000 vozila.

Pronađite odgovarajuće RaceChip poboljšanje performansi za vaše vozilo. IZABERITE VOZILO ODMAH

Preko 2000 distributera širom sveta

Zahvaljujući asortimanu prodajnih partnera naši proizvodi su dostupni u celom svetu.

U 2010. godini započeli smo širenje mreže naših distributera izvan Evrope. Danas se RaceChip može naći na svim kontinentima.

Od Nemačke regije Swabian Alb - Silicijumske doline automobilske industrije - do globalnog igrača za samo nekoliko godina.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Tuning - O nama

RaceChip pojačava zabavu u vožnji u preko 135 zemalja

Pre nekoliko godina nismo ni sanjali da će RaceChip imati preko 500 000 automobilskih fanova kao zadovoljnih kupaca. Ti brojevi i dalje brzo rastu. Trenutno dodajemo još 100.000 RaceChip vozača svake godine.

U vrlo kratkom vremenskom periodu ljudi iz celog sveta bili su impresionirani našim proizvodima za unapređenje performansi „Made in Germany“. RaceChip je jedna u nizu Nemačkih inženjerskih kompanija koje su postigle ogroman uspjeh iz lansiranja vodećih proizvoda iz južne Nemačke baze.

Petrolheads istinski tim

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Tuning - O nama

Naša strast prema automobilima svakodnevno nas motiviše da radimo bolje nego poslednji put i da razvijemo najbolje za naše kupce. Proizvodi od ljubitelja automobila za ljubitelje automobila - jer naša srca kucaju za vaš motor.

Pozovite odmah