Sofisticirana funkcionalnost - jednostavna instalacija

Jednostavan za upotrebu postavi & vozi sistem

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Instalacija
  • Uradi sam u samo nekoliko koraka
  • Nije potrebna iskustvo za instalaciju
  • Nisu potrebni posebni alati
  • Uputstvo za ugradnju na vozilo

Svaki RaceChip proizvod sledi naš plug & play princip, što znači da ga možete sami instalirati u samo nekoliko minuta. Smatramo da čak i složeni i sofisticirani proizvodi trebaju biti što jednostavniji za upotrebu.

Uz narudžbinu ćete dobiti uputstva za instalaciju na vozila. Štaviše, našoj tehničkoj podršci je uvek drago da vam pomogne. Pored štampanih uputstava, nudimo i veliku bazu podataka sa instalacijskim video zapisima. IZABERITE AUTOMOBIL

Vaše vozilo možete vratiti na fabričku konfiguraciju u bilo koje vreme

Ukoliko je u nekom trenutku potrebno

Bez obzira da li se radi o Chip Tuningu ili o poboljšavanju ubrzanja, naši proizvodi se mogu resetovati u bilo kojem trenutku kako bi se vozilo vratilo u fabričku konfiguraciju.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip

Quickly reset to series configuration

Uz proizvod je uključen i slepi čep. Ako želite privremeno resetovati vozilo na fabričku konfiguraciju, modul možete jednostavno zameniti sa slepim čepom. Signal iz upravljačke jedinice motora tada će se direktno preneti.

Chip Tuning Beograd Srbija - Race Chip Fraćanje Na Fabričku Konfiguraciju

Potpuno vraćanje na fabričku konfiguraciju

Ukoliko je potrebno, naše proizvode za Chip Tuning možete u potpunosti ukloniti u samo nekoliko koraka - baš kao i instalacija RaceChip-a, ali obrnutim redosledom (iako smo sigurni da nakon što probate naše proizvode, nećete se hteti razdvajati od njih).

Pitanja o funkciji i instalaciji? Evo odgovora

Obično preporučujemo potpuno uklanjanje modula RaceChip pre servisa kako biste u garaži pružili vozilo u serijskom stanju.

Želimo takođe napomenuti da neki proizvođači prilikom očitavanja memorije vozila analiziraju i relevantne podatke o performansama vozila i pritom mogu pokušati utvrditi je li instaliran Chip Tuning. U slučaju podešavanja OBD (aktivna izmena proizvođačevog softvera) može se utvrditi i proveriti prisustvo Chip Tuning-a. Ali uz RaceChip tehnologiju (dodatna upravljačka jedinica) proizvođački hardver i softver ostaju nepromenjeni. Ako se Chip Tuning ne nalazi u motoru, tada podaci mogu samo nagoveštavati elektronsko poboljšanje performansi. Slični podaci mogu se dobiti, u nekim slučajevima, i serijskim odstupanjima proizvodnje od strane proizvođača.

Ne morate raditi ništa posebno za servis u garaži, jer svi proizvođački sistemi ostaju nepromenjeni sa Chip Tuning-om od RaceChip-a.

Chip se može lako ponovo postaviti nakon servisa.

Ne. Dijagnostički uređaj čita samo podatke spremljene u upravljačkoj jedinici motora. RaceChip nema apsolutno nikakvu interakciju sa upravljačkom jedinicom motora.

Ponekad dijagnostički uređaji prikazuju poruke o greškama koje proizlaze iz upravljačke jedinice. Međutim, to se ne može pripisati instalaciji RaceChip-a.

Da. RaceChip proizvodi dizajnirani su za instalaciju bez problema uz pomoć naših uputa i videozapisa.

U nekim pojedinačnim slučajevima kada korisnici imaju problema, naša služba za korisnike je na raspolaganju za savet.

Ne. RaceChip Chip Tuning možete instalirati bez posebnog mehaničkog znanja.

U retkim slučajevima kutija za filter zraka mora se rastaviti da bi se došlo do senzora. U tim slučajevima preporučujemo pronalazak servisa ako nemate mehaničko znanje. Posebni alati nisu potrebni za uobičajenu ugradnju Chip Tuning-a.

Trebali biste instalirati RaceChip proizvode u skladu sa uputstvom za instalaciju. Koristite postojeću kablovsku instalaciju vozila za instalaciju Chip Tuning modula. Sam modul mora biti čvrsto pričvršćen i ne sme biti pričvršćen na sledećim područjima: Jako vruće komponente, komponente koje snažno vibriraju, vlažni prostori.

Koristite priručnik sa uputstvima i po potrebi pogledajte dostupne videozapise. Ako imate sumnje, obratite se našoj službi za korisnike.

Ako slike koje pružamo nisu od pomoći pri montaži, onda nam možete poslati slike vašeg motora kako bismo mogli označiti odgovarajući utikač za instalaciju.

Jednostavno nazovite ili pošaljite email našoj korisničkoj službi i rado ćemo vam dati fotografije specifične za vozilo.

Možete zatražiti slike za specifično vozilo od naše podrške preko telefona ili email-a ukoliko priručnik nije od pomoći.

Na zahtev ćemo vam poslati dodatne slike instalacije iz naše službe za korisnike.

U našoj bazi podataka sa videozapisima pronaći ćete brojne videozapise o specifičnim instalacijama za vozila. Naše videozapise možete pronaći ovde ili direktno na YouTube kanalu RaceChip.

Da, RaceChip Chip Tuning modul možemo instalirati u našem servisu. Modul možemo postaviti odmah pri kupovini, ili se možemo dogovoriti za neki drugi termin.

Da, RaceChip XLR - bolji odziv na gas možemo instalirati u našem servisu. XLR možemo postaviti odmah pri kupovini, ili se možemo dogovoriti za neki drugi termin.

RaceChip modul može se instalirati u neovisnim garažama.

To se ne može dogoditi ako sledite odgovarajuću proceduru. Naši proizvodi razvijeni su po principu Postavi & Vozi. To znači da njihove funkcije mogu biti složene, ali instalacija treba biti što jednostavnija. Svi naši proizvodi isporučuju se sa savetima za ugradnju.

Molimo kontaktirajte našu tehničku podršku.

Molimo kontaktirajte našu tehničku podršku. Ako LED ne svetli, to mogu biti razni uzroci.

Da! Čim ste potpuno sklonili proizvod RaceChip i sve priključke spojili u fabričko stanje, tada je vozilo u serijskom stanju.

Da. Nakon potpune deinstalacije nema vidljivih znakova da je u ležištu motora ugrađen dodatni uređaj.

Čitanje podataka o performansama iz memorije vozila može pokazati da je instalirano poboljšanje performansi. Međutim, to ne može dati konkretne dokaze o instaliranju elektronskog poboljšanja performansi koje koristi pomoćne kutije. Pored toga, vrlo malo proizvođača gleda i procenjuje te podatke u radionici. Naše osoblje za korisničku službu je takođe na raspolaganju za pružanje pomoći i saveta.

Druge vrste podešavanja (npr. OBD) direktno prepisuju upravljački softver motora na način koji je prepoznatljiv.

Modul je fiksiran sa jednostavnim sistemom za senzor. Otpustite mehanizam i modul se može lako izvući.

Ponekad isporučeni konektor izgleda malo drugačije od konektora vozila. Međutim, konektori se i dalje mogu povezati zajedno bez problema i tehnička funkcija konektora neće uticati na to jer koristimo OEM kvalitetne utikače.

Ponekad proizvođač koristi različite vrste priključaka u nizu. Ako je to slučaj sa vašim vozilom, obratite se našoj službi za korisnike. Tada možemo dogovoriti menjanje kabla.

Ostala pitanja i odgovore pronaći ćete u sekciji česta pitanja OVDE

Pozovite odmah